advies


Van Dam Intermediate begeleidt en ondersteunt u op elk vlak bij de aankoop van uw auto. Van het kennismakingsgesprek tot de eindtransactie; alles wordt voor u uit handen genomen. In nauw overleg werken we in een paar stappen naar uw droomauto toe. Uw wens is ons streven.

 

Nadat wij uw wensen duidelijk en grondig hebben doorgenomen, gaan we opzoek naar de perfecte auto. We houden rekening met alle factoren die we in het intakegesprek besproken hebben. Denk hierbij aan: vermogen, ruimte, sport, kinderen, vakanties etc.

 

Of u nu opzoek bent naar de nieuwste Porsche of naar de meest praktische gezinsauto; wij zoeken het voor u uit en presenteren u de beste keuzes. Na het intakegesprek, waarbij we uw wensen bespreken op het gebied van auto's, bieden we u verschillende mogelijkheden, rekening houdend met de volgende aspecten:

  • Budget;
  • Type auto;
  • Persoonlijke voorkeuren;
  • Financieringsmogelijkheden; 
  • Sport/hobby's;
  • Alle overige relevante informatie (dit verschilt per klant).

bemiddeling


Nadat wij u hebben geadviseerd en u enthousiast bent geworden, kunt u ons opdracht geven om op zoek te gaan naar de beste deal voor de betreffende auto. VDI werkt nauw samen met de beste autobedrijven en is altijd op de hoogte van het ruime aanbod aan auto's en nieuwste ontwikkelingen zoals: modellen, facelifts en technieken. 

 

VDI biedt u ook de mogelijkheid om een proefrit te maken op locatie. Dit kan zijn bij u thuis of op uw werk en zou voor velen een mooie uitweg zijn om niet met uw planning in de knel te raken. 

 

Geïnteresseerd en/of vragen? 

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier.  Ten alle tijden geheel vrijblijvend.